Ehandel och Online Pengar
Allt om handel online
Ehandel

Så tjänar du pengar på småjobb online

3 februari, 2019 - 12:03Inga kommentarer

Småjobb online

Vill du tjäna extra pengar på småjobb online finns det en hel uppsjö av alternativ att välja bland. Du behöver inget kontor utan kan jobba varifrån du vill!

Vore det inte skönt att kunna jobba när du vill, utan att behöva åka till ett kontor? Kanske ligga på en solig strand i Los Angeles eller på Mauritius med en laptop och se pengarna rulla in. Detta kan bli möjlighet genom att många företag söker arbetskraft online. Vilket du är fotograf, skribent eller tekniskt lagd och bra på webbdesign finns det goda möjligheter till extra inkomst.

Lediga jobb inom alla områden

Du kan i stort sett jobba inom alla områden. Förutom förmedling av rent fysiska jobb som byta tak, passa barn, sköta trädgård eller måla hus kan du hitta jobb som sköts helt och hållet på distans. Vanliga småjobb på nätet är försäljning, redovisning, webbutveckling, översättare, skribent eller marknadsföringskonsult. Är du tekniskt lagd är du attraktiv att anställa och det finns tusentals lediga jobb på exempelvis Freelancer.com och Upwork.com.

Vilka villkor som gäller kan variera från jobb till jobb. Du kan bli anställd på deltid eller heltid och vissa jobb betalas i timlön medan andra har fast lön eller provision. Det är vanligt med projektjobb där du får en fast summa för hela jobbet. Tänk på att om du ska ge en offert bör du ta med marginal, så att du inte får jobba väldigt mycket för lite pengar.

Småjobb och frilansjobb på nätet

Genom att ta småjobb som frilansjobb online kan du kombinera detta med ett vanligt jobb. Lägg bara uppdragen så att det passar in i din övriga planering. Kvällar och helger eller en stund pendeltid då du ändå inte hade gjort något vettigt – valet är ditt. Det viktiga är att du väljer ett jobb som du trivs med och som du känner att du kan utvecklas med. Och hittar du rätt så känns det i magen.

Det fina med småjobb och frilansjobb online är att när du jobbar på nätet är du fri att jobba var du vill. Det är ingen som frågar var du är någonstans och du kan lika gärna sitta på ett kafé i Prag eller i en hotellobby i New York – så länge jobbet blir gjort på utsatt tid. Vissa dataföretag erbjuder även i Sverige anställningar med flexibel arbetsort – vilket öppnar för möjligheter till resande och sol och bad året om. Vem skulle inte välja att jobba under en palm i Karibien om man hade möjlighet? Kolla in swemoney för mer ideér när det gäller ehandel och ekonomi på nätet.


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Danska flaggan är röd och ...