Ehandel och Online Pengar
Allt om handel online

Inlägg i Ehandel

Ehandel

Så tjänar du pengar på småjobb online

3 februari, 2019 - 12:03 Inga kommentarer

Småjobb online

Vill du tjäna extra pengar på småjobb online finns det en hel uppsjö av alternativ att välja bland. Du behöver inget kontor utan kan jobba varifrån du vill!

Vore det inte skönt att kunna jobba när du vill, utan att behöva åka till ett kontor? Kanske ligga på en solig strand i Los Angeles eller på Mauritius med en laptop och se pengarna rulla in. Detta kan bli möjlighet genom att många företag söker arbetskraft online. Vilket du är fotograf, skribent eller tekniskt lagd och bra på webbdesign finns det goda möjligheter till extra inkomst.

Lediga jobb inom alla områden

Du kan i stort sett jobba inom alla områden. Förutom förmedling av rent fysiska jobb som byta tak, passa barn, sköta trädgård eller måla [...]

Ehandel

Hur börjar man med ehandel?

29 december, 2018 - 17:26 Inga kommentarer

Starta Ehandel

Drömmer du om att starta en egen webbutik? Ehandeln växer så det knakar och distanshandeln slår nya rekord varje år.

Att starta en egen webbutik och börja med ehandel är enklare än många tror. Det enda du behöver är en produkt eller vara att sälja och en plattform för att göra affärer. Vissa bygger egen webbutik från grunden, men enklare är att köpa plattformen i form av en tjänst. Denna är ofta utformad som ett abonnemang och då ingår också service, teknisk assistans och kundtjänst om du behöver hjälp.

Attraktiva varor säljer

En webbutik som är attraktiv kan generera mycket pengar. Om du funderar på att starta verksamhet finns det finns ett par alternativ. Det ena är att du säljer en produkt som du [...]